Disney+ România se lansează în 14 iunie

Disney+ a fost programat pentru vara aceasta, nu mă așteptăm să primim data de lansare așa de repede. Este o bucurie pentru mine faptul că știu când se lansează Disney+ în România. Prețul abonamentului este de 30 de lei pe lună, iar pentru cei care aleg să plătească abonamentul pe un an întreg au o reducere subsanțială de 60 de lei, adică două luni gratuite la plata anuală.

Sunt foarte multe producții interesante pe care nu le putem urmări pe alte platforme de conținut media. Vreau să urmăresc Mandalorian, Moon Knight care este ceea ce trebuie să fie, sau alte seriale foarte cunoscute deja precum Grey’s Anatomy și multe alte realizări Disney.

Pentru mine Disney+ o să fie încă o platformă pe care o voi folosi pentru conținut video. Vreau să renunț la Netflix în curând. Nu vreau să mai folosesc platforma pentru o vreme. Am urmărit tot ceea ce puteam să urmăresc pentru interesele mele, iar să am activ abonamentul nu are rost. La fel o să fac și cu HBO, am urmărit câteva filme care îmi plăceau și asta a fost, am anulat în următoarea clipă. Mai am și Apple TV, dar aici treaba stă puțin diferit. Soția urmărește câteva seriale de pe Apple TV și asta înseamnă că voi ține abonamentul pentru încă câteva luni activ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *