Îmi doresc un gard verde 

Acesta nu este un articol publicitar și nici nu recomand magazine, asta că să va faceți o idee că eu chiar îmi doresc un gard verde. Am fost de curând în Irlanda și am descoperit ceea ce înseamnă frumusețea în materie de garduri naturale, garduri verzi, o minunăție, ca să spun așa.

Nu știu exact ce opțiuni sunt potrivite pentru zona unde stau eu în România, dar vreau să mă documentez să găsesc cele mai bune soluții pentru un gard verde. Eu vreau ca gardul să fie verde tot timpul anului, nu doar atunci când vremea este caldă. Sunt câteva opțiuni din ce am găsit dar vreau să mă asigur că găsesc cele mai bune dintre cele mai bune soluții pentru un gard verde.

Sper ca săptămâna viitoare să fiu decis la ce doresc și să pot comanda viitorul meu gard verde.

Am găsit diferite opțiuni și prețurile pornesc de la 450 de lei pentru 20 de metri liniari, iar cele mai scumpe opțiuni ajung la 900 de lei pentru 20 de metri liniari. Nu am nevoie de mai mult de 20 de metri liniari. Vreau să îmi cresc gardul meu verde și îl voi face respectând legea. Există lege pentru așa ceva, am rămas surprins că există o reglementare legat de distanță unde se poate planta față de gardul vecinului. Eu am noroc, vecinul este sora mea, iar ea își dorește un gard verde și îl vom împărți frățește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *