Începem anul cu forțe proaspete

A fost un an în care am făcut foarte multe lucruri noi. Mi-am îndeplinit toate planurile făcute la începutul anului 2022. Multe dintre lucrurile pe care le-am realizat anul trecut nu au fost adăugate în lista pentru 2022, au fost pentru următorii cinci ani, dar cu ajutorul Lui Dumnezeu am reușit să realizez mai mult decât mi-am propus într-un singur an. Acum, la început de 2023, pot să zic că planurile mele încă nu îmi sunt făcute. Știu că trebuie să renovez casa în acest an, dar și pregătirile de nuntă. Sunt câteva lucruri care îmi vor ocupă foarte mult timp, deci nu prea o să fie o lista mare.

Mă bucur că am avut posibilitatea să mă bucur de câteva zile de odihnă la final de an. M-am bucurat de un masaj foarte bine făcut, câteva zile de spa, ca fetele, că să zic așa.

Am văzut că am primit câteva comentarii la câteva articole, este vorba despre inactivitatea mea de pe blog. Știu că nu am scris de câteva luni bune pe blog, dar nu îmi permite timpul. Nu vreau să fac din acest blog un loc în care să scriu forțat, doar să fie scris ceva. Este un loc pentru mine unde mai scriu două-trei cuvinte atunci când vreau să ies din rutina mea zilnică. Voi încerca să scriu mai multe articole în acest an, nu știu exact dacă voi avea timp, dar voi încerca să fac o serie de articole despre renovări. Dacă tot îmi voi renova casa, cu siguranță astfel de articole o să fie bine primite de cei care sunt pasionați de design interior și construcții.

În prima zi din an m-am bucurat de o zi superbă. M-am plimbat în parc, am băut o cafea foarte bună și am citit câteva pagini dintr-o carte nouă. Va doresc un an nou plin cu de toate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *