Saltea de lux la preț de chilipir sau țeapă?

Am găsit o saltea de la Jysk numită S110 Dreamzone Gold. Am fost foarte uimit de prețul din magazin de 2000 de lei, iar vechiul preț a fost de 5399 de lei, o reducere de 62%.

Știu cum arată și se simte o saltea de o mie de euro, iar această saltea de la Jysk nu are treabă cu categoria respectivă de saltele. Este o ofertă pe care nu o pot recomanda. Nu știu dacă cineva este normal la cap să plătească prețul întreg pentru această saltea, noroc cu reducerea.

Legat de reducere. Nu știu ce să spun, în fiecare țară Jysk a redus prețul acestui produs. Oare de ce? Am citit câteva păreri a acestei saltele pe site-ul Jysk România și foarte mulți oameni nu recomandă salteaua. Câteva cuvinte despre saltea, direct de pe site-ul lor:

  • Salteaua este de proastă calitate;
  • Prețul nu reflectă calitatea;
  • Foarte tare, mă gândesc să o returnez;
  • Cea mai proastă calitate.

Dacă aveți de gând să faceți o achiziție importantă, precum o saltea, vă recomand să mergeți să testați în magazin o saltea potrivită. Unele magazine știu că oferă testarea saltelei direct la tine acasă, nu știu dacă sunt astfel de oferte disponibile în acest moment, dar au fost la un moment dat reclame de la diferiți producători de saltele care au oferit această posibilitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *