Tu ai închiria un telefon cu plata lunară?

Recent am citit o știre despre Apple și noul lor program prin care poți închiria un telefon mobil cu plata lunară. Nu îl poți cumpăra, îl poți doar închiria, așa sună programul lor. Iar prețurile arată așa:

  • iPhone 13: 35$ pe lună
  • iPhone 13 Pro: 45$ pe lună
  • iPhone 13 Pro Max: 50$ pe lună 

Acesta să fie viitorul produselor Apple? Poți doar închiria, fără posibilitatea să cumperi? Sună interesant. Nu știu dacă o să atragă foarte mulți adepți la acest program, dar cu siguranță foarte multe firme o să profite de această ofertă și o să închirieze. Se strică ceva? Primești alt telefon.

Pentru un iPhone 13 să plătești 35 de dolari nu este o ofertă rea, mai ales că este vorba de ultimul model de telefon. Cu siguranță prețurile o să crească după ce programul este lansat. Mulți o să profite de prețurile mici și o să facă o mică pagubă pentru Apple. Deja am citit discuții cum anumite persoane o să închirieze telefoane și o să le vândă pe diferite site-uri. Dar este simplu, Apple poate monitoriza acele telefoane, mai ales că nu este proprietatea clientului, acestea sunt doar închiriate. Este așa cum ai închiria o mașină și este urmărită prin GPS.

Eu aș închiria un telefon dacă Samsung ar avea acest program pe care Apple îl anunță. Am fost utilizator Apple pentru doi ani de zile și am renunțat, sunt update-uri mereu, dar totul devine obositor, apar foarte multe probleme și m-am săturat. Samsung the best și nimic altceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *